LinkedIn
Aangesloten bij nba
Wij werken met snelstart visionplanner
Menu Rood Accountants

Wat onze klanten zeggen

Vanwege uitbreiding van onze zorginstelling hebben wij het razend druk gekregen. Met een gerust hart hebben wij de facturering en incasso overgedragen aan Kevin en Gunnar.
Zij doen alles digitaal en dat bespaart ons veel tijd. Bij vragen is er altijd iemand beschikbaar.

hart van zwaag

Annemarie de Hart

Hart van Zwaag

Johan Bakker

Johan Bakker Reclame

“Wat een gemak sinds wij niets meer op papier hoeven aan te leveren!”

Waar Rood Accountants eerst alleen de BTW-aangifte voor mijn bedrijf verzorgde, ben ik inmiddels erg blij met de uitgebreide overzichten, IB-aangiften en jaarverslagen. Nieuwe mogelijkheden zoals via een eigen toegang direct inzicht hebben tot de administratiesoftware en bijbehorende mobiele app worden snel door Rood Accountants omarmd, en inmiddels gaat alles volledig digitaal. Voor vragen en adviezen zijn er korte lijntjes en snelle reacties. Ik ben dus zeer tevreden over onze samenwerking!

Evert Jan van Dijk

EDSO Software

Bianca Moscoso

P&B Cosmetix

Sinds ik werk met Snelstart Online vind ik boekhouden nog leuk ook! Ik ben al zo’n stap vooruit nu met inlezen van de bank en het afschaffen van de kas. Het wordt ook steeds minder werk. En het dashboard vind ik helemaal geweldig. Iedere dag zie ik zo in één oogopslag hoe ik ervoor sta. TOP!

Tot voor kort noteerden mijn mannen en ik de bestede tijd per klus in een schriftje. Sinds kort gebruiken wij de TimeChimp app. Op de smartphone registreren wij de uren en de bestede materialen per klant. Het systeem geeft een signaal wanneer de wekelijkse contracturen niet geboekt zijn.
Via de webapplicatie kan ik de uren en materialen doorzetten naar de verkoopmodule van SnelStart. De (concept)factuur komt er zo uit rollen. Dit scheelt mij heel veel tijd en de kans op fouten is zo veel kleiner! Ook de overuren en vakantie-uren zijn altijd up-to-date en voor iedereen toegankelijk.

Door het enthousiasme en het doorzetten van Rood Accountants bespaar ik veel tijd en kan ik doen waar ik goed in ben!

Adresgegevens

De Corantijn 89F
1689 AN Zwaag

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag
van 9:00 tot 17:30 uur