LinkedIn
Aangesloten bij nba
Wij werken met snelstart visionplanner
Menu Rood Accountants

Wat onze klanten zeggen

rosehaghe

Huib Zeevenhooven

Rosehaghe

Met Rood accountants hebben we als organisatie een zeer betrokken accountant in huis gehaald. Wij werken nu zo’n veertien jaar samen en de tak van sport die wij bedrijven is geen eenvoudige kost.
Gunnar heeft laten zien dat hij zich erin vastbijt en meehelpt een goed resultaat te kunnen laten zien.

We hebben samengewerkt terwijl de organisatie door hele moeilijke tijden ging. Wat mij als verantwoordelijk voorzitter hierbij opviel was de inzet en de betrokkenheid van Gunnar en zijn team, een groot compliment.

Ik zou elke organisatie zo’n fijne meedenkende en hardwerkende accountant wensen. Er wordt over accountants vaak gezegd dat ze achteraf constateren en niet vooraf schakelen. Nou dat is in het geval van Gunnar zeker niet zo, hij en zijn bedrijf zijn een hele fijne uitzondering.

Vanwege uitbreiding van onze zorginstelling hebben wij het razend druk gekregen. Met een gerust hart hebben wij de facturering en incasso overgedragen aan Kevin en Gunnar.
Zij doen alles digitaal en dat bespaart ons veel tijd. Bij vragen is er altijd iemand beschikbaar.

hart van zwaag

Annemarie de Hart

Hart van Zwaag

logo konijn cycling

Jacco Konijn

Konijn Cycling Centre

Sinds 2018 is Rood Accountants onze partij in de boekhouding en alles wat daarmee samenhangt. Ik ben zeer content met de manier van werken. Alles wordt besproken zodat ik precies weet wat er van mij wordt verwacht en het vertrouwen heb dat de hele financiële verslaglegging in goede handen is.

Er zijn nieuwe processen opgestart en ik heb alle inkoopfacturen nu op 1 plek waarbij ik ze stuk voor stuk autoriseer en nooit meer een factuur mis.
Er wordt ook meegedacht met het bedrijf en de advisering op het gebied van personeel, subsidies en aftrekposten wordt zeer nauwkeurig opgepakt. We zijn zeer blij met de diensten van Kevin en Gunnar.

Een klein voorbeeld is dat Gunnar uit eigen beweging aanbood om bij een gesprek met de bank te zitten en mij te assisteren met het beantwoorden van vragen. Puur uit service oogpunt vind ik dat een prima staaltje van betrokkenheid.

Waar Rood Accountants eerst alleen de BTW-aangifte voor mijn bedrijf verzorgde, ben ik inmiddels erg blij met de uitgebreide overzichten, IB-aangiften en jaarverslagen. Nieuwe mogelijkheden zoals via een eigen toegang direct inzicht hebben tot de administratiesoftware en bijbehorende mobiele app worden snel door Rood Accountants omarmd, en inmiddels gaat alles volledig digitaal. Voor vragen en adviezen zijn er korte lijntjes en snelle reacties. Ik ben dus zeer tevreden over onze samenwerking!

Evert Jan van Dijk

EDSO Software

Bianca Moscoso

P&B Cosmetix

Sinds ik werk met Snelstart Online vind ik boekhouden nog leuk ook! Ik ben al zo’n stap vooruit nu met inlezen van de bank en het afschaffen van de kas. Het wordt ook steeds minder werk. En het dashboard vind ik helemaal geweldig. Iedere dag zie ik zo in één oogopslag hoe ik ervoor sta. TOP!

Tot voor kort noteerden mijn mannen en ik de bestede tijd per klus in een schriftje. Sinds kort gebruiken wij de TimeChimp app. Op de smartphone registreren wij de uren en de bestede materialen per klant. Het systeem geeft een signaal wanneer de wekelijkse contracturen niet geboekt zijn.
Via de webapplicatie kan ik de uren en materialen doorzetten naar de verkoopmodule van SnelStart. De (concept)factuur komt er zo uit rollen. Dit scheelt mij heel veel tijd en de kans op fouten is zo veel kleiner! Ook de overuren en vakantie-uren zijn altijd up-to-date en voor iedereen toegankelijk.

Door het enthousiasme en het doorzetten van Rood Accountants bespaar ik veel tijd en kan ik doen waar ik goed in ben!

Marcel de Waard

Hiroads

Fijn zo’n moderne accountant die het mij makkelijker wil maken, ontzorgt en meedenkt.

Voor mij belangrijk, omdat ik veel onderweg ben, is dat inkoopbonnen gelijk verwerkt worden. Waar ‘vroeger’ nog wel eens bonnetjes verdwenen, kan dat nu niet meer omdat ik gelijk bij een uitgave kan scannen en uploaden, op mijn mobiele telefoon. Op deze manier ben ik altijd ‘bij’ en hou ik een opgeruimd gevoel. Het boekhoudprogramma ‘Snelstart’ is daarbij de spin in het web. Het versturen van verkoopfacturen kan snel en praktisch op snelstart online.

Kortom, een gedreven accountant die met zijn tijd meegaat en met wie het fijn samenwerken is. Hij denkt verder dan alleen de concrete vraag en geeft scherpe adviezen. Kevin en Gunnar zijn altijd beschikbaar als je hen nodig hebt.

Adresgegevens

De Corantijn 89F
1689 AN Zwaag

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag
van 9:00 tot 17:30 uur