LinkedIn
Aangesloten bij nba
Wij werken met snelstart visionplanner
Menu Rood Accountants

Boekhouding

 

Ook voor je boekhouding kun je Rood Accountants inschakelen. We bieden drie verschillende opties aan zodat we altijd goed kunnen aansluiten op de situatie in jouw bedrijf en je budget.

 

Boekhoudcoach

Kies je voor de boekhoudcoach dan betekent dat eigenlijk dat je je administratie grotendeels zelf doet. Wel stemmen we samen af hoe je je financiële administratie goed inricht – dat hangt ook af van de juridische structuur en wat je onderneming precies doet. We stimuleren je om zoveel mogelijk administratieve taken zelf op te pakken. Loop je ergens tegenaan, dan helpen we je natuurlijk verder. We adviseren je bij de keuze voor goede administratieve software, en ondersteunen de implementatie daarvan. Het grote voordeel van de boekhoudcoach is dat je zelf een heel actueel beeld hebt van de financiële prestaties van je bedrijf, die prestaties bovendien per dag kunt monitoren én dat onze urenbesteding beperkt blijft.

 

Detachering

Onverwachtse uitval of ziekte van een administratieve kracht kan enorm lastig uitpakken voor een bedrijf. Zeker als de betrokken collega langere tijd afwezig is. De administratie op orde houden blijkt dan voor veel bedrijven een serieuze worsteling.  Tijdelijke vervanging van de zieke of uitgevallen medewerker is dan een optie. Rood Accountants kan snel zorgen voor zo’n deskundige vervanger bij jou op locatie. We kijken daarbij naar de werkzaamheden die moeten gebeuren, de benodigde capaciteiten en een verhoudingsgewijs redelijk tarief.

 

Uitbesteden aan ons

Niet elke ondernemer heeft de tijd, de zin of de expertise om zelf de boekhouding te doen van zijn bedrijf. In dat geval kunnen wij de financiële administratie volledig van je overnemen.

Je maakt zelf de verkoopfacturen aan in het online-boekhoudprogramma en de inkoop- en kostenfacturen lever je aan in ons scan- en herkenprogramma via de e-mail, de app of door middel van uploaden. De administratie is altijd bij, een bonnetje kan nooit meer zoekraken en het aanleveren van een schoenendoos is verleden tijd.

Met het online-boekhoudprogramma zie je dagelijks het banksaldo, de openstaande in- en verkoopfacturen en het jaarresultaat. Tevens kun je achterliggende jaren bekijken en heb je een elektronisch archief van alle in- en verkoopfacturen.

Natuurlijk houden we je wel op de hoogte van belangrijke veranderingen. Je hebt natuurlijk altijd inzicht in je eigen cijfers: dat wij het werk doen betekent niet dat je minder controle hebt over de financiële aspecten van je bedrijf. Integendeel.

Adresgegevens

De Corantijn 89F
1689 AN Zwaag

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag
van 9:00 tot 17:30 uur