LinkedIn
Aangesloten bij nba
Wij werken met snelstart visionplanner
Menu Rood Accountants

Diensten

 

Deskundig advies waar je als ondernemer wat aan hebt. Daar doen wij het voor. Zodat jij maximaal rendement haalt uit je bedrijf en niet hoeft te piekeren over de cijfers achter je business.
Natuurlijk werken wij volgens de boekhoudkundige standaarden maar onze adviezen zijn bepaald niet standaard. Sterker: geen advies is hetzelfde. Logisch ook. Elke ondernemer volgt toch zijn eigen hart? Bij Rood Accountants gaan wij altijd mee in jouw verhaal.

 

Sparringpartner

En niet om je naar de mond te praten, maar juist als kritische sparringpartner. Wij zijn nieuwsgierig naar de mens(en) achter het bedrijf en spreken jou of je medewerkers graag regelmatig. Dat houdt ons scherp. Zo weten we wat er speelt en op welk moment we in actie moeten komen. Geen overbodige adviezen maar meedenken over strategie, kostenbesparingen, marketing, procesverbeteringen, investeringsbeslissingen en financiering, het wel of niet aannemen van extra personeel of het doornemen van de verzekeringen. We stellen oplossingen voor en adviseren over verbeteringen. Zo maak je optimaal gebruik van de expertise van je accountant. En omdat wij natuurlijk niet van alles verstand hebben, kunnen we je, als je dat wilt, in contact brengen met vertrouwde professionals uit ons netwerk.

Gespecialiseerd

Rood Accountants is gespecialiseerd in het samenstellen van jaarrekeningen voor MKB-ondernemingen, zzp’ers en non-profit organisaties. Ook geven wij fiscaal advies, doen we aangiften vennootschaps- en inkomstenbelasting voor ondernemers en particulieren en voeren we als je dat wilt  ook je salarisadministratie. Wil je precies weten wat wij doen?

Adresgegevens

De Corantijn 89F
1689 AN Zwaag

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag
van 9:00 tot 17:30 uur